Matematik

Find a og b (potensfunktion)

25. april 2011 af proeliator (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle!

Jeg sidder og kæmper med et spørgsmål i matematik.

Jeg skal finde a og b. Jeg har vedhæftet opgaven som et billede.

Vedhæftet fil: opgave.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
25. april 2011 af NejTilSvampe

75 = b*15^a

(1-0,32)*f(x0) = f([1+0,20]*x0)

(1-0,32)b*x0^a = b*([1+0,20]x0)^a => (1-0,32) = (1+0,20)^a => a = ?

substituer a ind i den første ligning og løs for b.


Skriv et svar til: Find a og b (potensfunktion)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.