Matematik

trapez

26. april 2011 af line112 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

heeeij.

jeg vil bare lige vide om det er med den rigtige udregning jeg bruger.

her kommer opgaven.

A) beregen sidelængden a i et trapez, hvor h= 6 cm, b= 10 cm og arealet er 43,50 cm2

min udregning:

43,50 - 10 / 6 / 2

A= 2,79

på forhånd  tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2011 af Mongomaniac (Slettet)

Kan du evt. lave og uploade en tegning, hvor du viser os hvad de forskellige bogstaver står for?

Jeg kan dog hjælpe med en ting, hvis du skal finde siden a, så skal du ikke skrive a med stort. Da man altid skriver sider med småt og vinkler med stort.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2011 af peter lind

43,5 -10/6/2 = 43,5-5/6 = ??? hvorfor regner du det ud og hvad bruger du det til?.

Du skal bruge at A = ½(a+b)*h


Skriv et svar til: trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.