Kemi

Eddikesyreindhold i lagereddike :)

29. april 2011 af KlaraMH (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :D

Jeg vil gerne vide, hvorfor det er muligt at bruge Metylrødt til titrering af eddikesyre?


Håber der er nogen som vil hjælpe ;)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2011 af mathon

     fordi methylrødts pKs-værdi er 5,4
     som er
     eddikesyres pKs-værdi +1 = 4,8 + 1 = 5,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2011 af mathon

#1

     fordi methylrødts pKs-værdi er 5,4
     som ca. er
     eddikesyres pKs-værdi +1 = 4,8 + 1 = 5,8


Svar #3
02. maj 2011 af KlaraMH (Slettet)

 Ahh :) 

Mange tak :) Det var lige det jeg havde brug for at vide :) SKØNT ! 


Skriv et svar til: Eddikesyreindhold i lagereddike :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.