Matematik

Regneforskrift udfra ét punkt og en hældningskoefficent

01. maj 2011 af Nogetsejt (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej alle sammen

Hvordan bestemmer man forskriften for en lineær funktion hvis stigning tal er 4. og hvis ene punkt er (-1,2) ?

Håber at I kan hjælpe =)


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. maj 2011 af peter lind

y=a(x-x0)+y0 hvor (x0, y0) er et kendt punkt


Svar #2
01. maj 2011 af Nogetsejt (Slettet)

 Vil det så sige

Y= 4(-1-0)+0? 

Tror ik helt at jeg forstår dit svar =(


Svar #3
01. maj 2011 af Nogetsejt (Slettet)

 Eller er det omvendt?

Y= 4 (0- -1)+ 2? =)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2011 af mathon

   y = 4x + b

   2 = 4·(-1) + b


Skriv et svar til: Regneforskrift udfra ét punkt og en hældningskoefficent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.