Matematik

omregning

02. maj 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Samuel løber 10,5 km på 50 min. Hvordan ændre tidsværdien til én time?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find distancen for 1 min, og så for 1 time (benyt antal minutter pr. time).


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2011 af placebo321 (Slettet)

km pr. min = km/min = 10,5 km / 50 min = 0,21 km/min

0,21 km/min * 60 min/t = 12,6 km/t

                 (omregningsfaktor)


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.