Matematik

Rente

02. maj 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej,

Hvor meget er renten i 1 måned af 4 800 kr. 9% p.a. i kr.?

Og hvad er p.a.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2011 af mathon

   p.a. = pro anno = pr år

                                månedsrente = (4800 kr)·0,09·(1/12)                    


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2011 af mette48 (Slettet)

p.a. betyder pro anno eller pr år

4800*9*1/(100*12)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2013 af 123434 (Slettet)

4800*(1+0,09)^1=5232
(5232-4800)/12=36kr
 


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.