Matematik

Timer til minutter - hjælp.

03. maj 2011 af L0L77 (Slettet)

Hej nogen der vil hjælpe mig med, hvordan man omregner timer til minutter? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. maj 2011 af BoERN (Slettet)

1 time = 60 minutter


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. maj 2011 af Anxyous (Slettet)

Der går 60 minutter på en time.


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. maj 2011 af Walras

1 time = 60 min.

3 timer = 3*60 min, dvs 180 min.

Altså, du skal gange med 60.


Svar #4
03. maj 2011 af L0L77 (Slettet)

dvs. 0,27 time * 60 ????


Brugbart svar (1)

Svar #5
03. maj 2011 af Walras

#4 Jeps.


Svar #6
03. maj 2011 af L0L77 (Slettet)

ok tak


Brugbart svar (1)

Svar #7
04. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

- Så svaret på dit oprindelige spørgsmål er:

Minutter = 60 * timer.


Skriv et svar til: Timer til minutter - hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.