Matematik

Isolering af T^2: T^2 = k * a^3

03. maj 2011 af mtnLarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa.

Jeg sidder her og skal lave matematikrapport, hvor jeg har fået spørgsmålet:

Keplers 3. lov siger at T2 = k * a3

"Isoler T i ligningen og find derved ud af hvilken model, der beskriver sammenhængen mellem T og a

(hint: brug potensregneregler og vis, at T = k1 * a^1,5 - altså en potensudvikling)."

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg er en smule lost.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2011 af over9000 (Slettet)

Nemt. du tager bare kvadratroden af begge sider og fjerner derved potensen på venstre side.


Skriv et svar til: Isolering af T^2: T^2 = k * a^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.