Matematik

Hjælp med opgave Matematik C

06. maj 2011 af Mone17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Allesammen.
Jeg er virkelig på den.
Jeg har lige fået en gammel eksamensopgave Matematik C STX.
Opgave et lyder således: Figuren viser en retvinklet trekant ABC. Nogle af trekantens mål fremgår af figuren.
a) Bestem vinkel A.

Er der nogle som hele opgaven, fordi jeg aner simplthen ikke hvordan jeg skal lave de opgaver og den skal afleveres mandag.
Hilsen Simone


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2011 af peter lind

der er ingen, der kan løse opgaven, hvis man ikke har hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2011 af TorbenA (Slettet)

sin(A) = a/c  ⇔  A = sin-1(a/c)

tan (A) = a/b  ⇔  A = tan-1(a/b)

a2 + b2 = c2

osv.

Formlerne må stå i et kapitel, der hedder 'Trigonometri og den retvinklede trekant' eller sådan noget.


Skriv et svar til: Hjælp med opgave Matematik C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.