Kemi
hjælp til pH-beregning
19. maj 2005 af
vallin04 (Slettet)
Ved en titrering, skal der udregnes pH ved 1ml efter ækvivalens punktet.
Titreringen består af:
20ml 1,0M CH3COOH (pKS –værdi = 4,75) som er i et bægerglas
og der er brugt 17ml 1,0M NaOH (pKB- værdi = 9,25) som titrator.
Hvad skal jeg gøre?
Titreringen består af:
20ml 1,0M CH3COOH (pKS –værdi = 4,75) som er i et bægerglas
og der er brugt 17ml 1,0M NaOH (pKB- værdi = 9,25) som titrator.
Hvad skal jeg gøre?
Skriv et svar til: hjælp til pH-beregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
