Matematik

Integrere

08. maj 2011 af CJ3 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

jeg sidder med en matematik aflevering, hvor jeg har lidt svært ved disse 2 opgaver uden hjælpemidler:

- Bestem integralet i den vedhæftede fil.

- Funktionen f(x)=b*x^a opfylder, t grafen f går gennem punkterne P(2,1) og Q(6,27). Bestem tallene a og b.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2011 af mathon

        

                  01 (8x3 + ex)dx =  [2x4 + ex]01 =

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. maj 2011 af mathon

se


Svar #3
08. maj 2011 af CJ3 (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Integrere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.