Matematik

matematiske....

08. maj 2011 af tolegane (Slettet) - Niveau: 8. klasse

A: 5(3X-5)=5X+5

B: -5(5X+100)=0

Har prøvet men det fjunker ikke helt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2011 af Kvadratrod (Slettet)

A) Gang ind i parentes og isolér derefter x ved at trække fra og lægge til.

B) Det samme som foroven.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2011 af pige24 (Slettet)

15x-25=5x+5

15x-5x=25+5

10x=30

x=3

Prøv at løs den anden selv.Du opretter mange tråde om ligninger,hvad er det du har svært ved?


Skriv et svar til: matematiske....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.