Matematik

HVORFOR?

08. maj 2011 af Thinkpositive (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvorfor hedder det 3 1/2 i brøk, men 3,5 i decimaltal?

Når 1/2 er 0,5 i decimal...

Skal det så hedde 3,05 el. 3,5?

Hvis du kan komme med en forklaring så skriv.. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2011 af mathon

    3 1/2 = 3 +1/2  =  3,0 + 5/10  =  3,0 + 0,5  =   3,5


Svar #2
08. maj 2011 af Thinkpositive (Slettet)

 TAK, brugbart svar :)


Skriv et svar til: HVORFOR?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.