Matematik

3 Matematik spg 7 klasse)

08. maj 2011 af annahansen2 (Slettet)

Spg 1)

Karakter:                                            Elever:

6                                                         1

7                                                         5

8                                                         10

9                                                          1

10                                                        3

Gennemsnit= Mit bud er 2... Men der åbenbart forkert efter min læres rettelse.

Spg 2) Marie har fået 2 tilbud på forbrugslån ved det ene tilbud skal hun betale en årlig rente på 6% Med en årlig rentetilskrivning. Ved det andet tilbud skal hun betale halvårlig rente på 2,99% med to årlige rente tilskrivninger. 

Hvilkke er billigst eller er de lige dyre? Mit bud var 2,99%? Men det forkert.  

Spg 3) Gang ind i parenteser: Metode?

5 (x+2)

2 (-x-2)

På forhånd tak...

  


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. maj 2011 af sarah30 (Slettet)

Læg alle karakterene sammen og dividerer med antallet af elever. Husk, at der er flere elever, der har fået samme karakter.

Hvad der er billigst, afhænger af de årlige rentetilskrivninger

Når du ganger ind i paranteser, skal du gange med hvert led.

5 (x+2)

Først 5 gange x og så 5 gange 2.

Så det bliver 5x+10


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. maj 2011 af MonicaAK (Slettet)

 opg. 1)

du skal ligge alle tallene sammen og til sidst dividere med det antal tal du har lagt sammen:

1 elev har fået karakteren 6

5 elever har fået karakteren 7

10 elever har fået karakteren 8

1 elev har fået karakteren 9

3 elever har fået karakteren 10:

6+7+7+7+7+7+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+9+10+10+10 = 160

der er i alt 20 elever, derfor dividere du de 160 i 20 for ar få gennemsnittet:

160/20 = 8


Svar #3
09. maj 2011 af annahansen2 (Slettet)

#1 HVis vi tager det andet stykke 2 (-x-2) Bliver det så, 2-x+2?


Brugbart svar (1)

Svar #4
09. maj 2011 af klimasven (Slettet)

 nej det bliver -2x-4


Skriv et svar til: 3 Matematik spg 7 klasse)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.