Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

hjælp til ligning

10. maj 2011 af hørlykke (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

nogen der kan hjælpe mig med denne ligning

p=-1/5x+3000


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er dit problem med denne ligning? Skal du isolere x?

(1/5)x = 3000 -p

x = 15000 -5p


Svar #2
10. maj 2011 af hørlykke (Slettet)

faktisk er det p=-1/5x+3000=900


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. maj 2011 af mathon

                         -(1/5)x + 3000 = 900

                          -(1/5)x = - 2100

                          x = -2100·(-5) = 10500


Svar #4
10. maj 2011 af hørlykke (Slettet)

og hva gør jeg så her fra?


Brugbart svar (2)

Svar #5
10. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvordan kan vi vide, hvad du skal med ligningen?


Svar #6
11. maj 2011 af hørlykke (Slettet)

jeg skal bruge den til at beregne optimal afsætning og pris


Skriv et svar til: hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.