Kemi

Protolysegrad

10. maj 2011 af Enur18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn ethansyrens protolysegrad i opløsningen 0,100 mol/L CH3COOH
 

har brug for hjælp med denne her


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Benyt at:

Ks = c*(α2 / (1-α)) , isolér α


Svar #2
10. maj 2011 af Enur18 (Slettet)

tak prøver det lige af


Svar #3
10. maj 2011 af Enur18 (Slettet)

1,74*10^-5 = 0,100 mol/L(α2 / (1-α))

kan du også solve den for mig?


Svar #4
10. maj 2011 af Enur18 (Slettet)

okay men tak for svaret


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2011 af mathon

                  α = (-Ks+√(Ks2+4Ks·cs)) / (2cs)                       Ks = 10-4,76

                 Define k = 10^(-4.76)
                 Define c = 0,1

                 α = (-k+√(k^2+4*k*c)) / (2*c)


Skriv et svar til: Protolysegrad

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.