Kemi

CH2?????

15. maj 2011 af guzbak

CH3 – CH2OH --> CH2 = CH2 + H2O

Kan nogen sætte navne på for mig?

Ethanol, vand og ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Ethen.


Svar #2
15. maj 2011 af guzbak

Manget tak!

Kan du også sætte navne på den her?

CH3 – CH = CH2 + Br2 --> CH3 – CHBr – CH2Br
CH ≡ CH + Br2 ? CHBr = CHBr
 

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

CH3CH=CH2 er propen. Br2 er dibrom. CH3-CHBr-CH2Br er 1,2-dibrompropan.

CH≡CH er ethyn. CHBr=CHBr er 1,2-dibromethen


Svar #4
15. maj 2011 af guzbak

thank yooou

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Skriv et svar til: CH2?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.