Matematik

Integration

17. maj 2011 af rexden1 - Niveau: A-niveau

Hejsa,

er der evt nogen der lige kunne forklare hvordan man integrere numerisk x altså:

fra -1 til 1: ∫ |x| dx 

På forhånd tak  


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. maj 2011 af andershorsted (Slettet)

 Du kan benytte at


Svar #2
17. maj 2011 af rexden1

 ja det giver selvfølgelig mening.

Tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. maj 2011 af SuneChr

-11|x|dx  =   -10 -x dx  +  01x dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. maj 2011 af andershorsted (Slettet)

 Det siger en del om studieportalens latex-rendering at Sune's svar står pænere, end det latex-svar, jeg forsøgte mig med :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. maj 2011 af mathon

              -11 |x| dx = -10 -x dx + 01 x dx = -(1/2)·[x2]-10 + (1/2)·[x2]01 = -(1/2)·(02-(-1)2) + (1/2)·(12-02) =

                                                                                                                                  (1/2) + (1/2) = 1


Skriv et svar til: Integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.