Fysik

Fysik eksamen C niveau 2011 24 timer

18. maj 2011 af Maja1234567 (Slettet)

Hej :)

Skal op i fysik eksamen d. 1/6 og det er 24 timers forberedelse, og er ved at pisse i bukserne ved tanken om den eksamen :( men har nogen spørgsmål, som jeg håber i kan/gider at svare på:

1. Hvor meget bør man egentlig læse op i tidsrummet indtil selve dagen hvor man trækker sit spørgsmål? hele pensum grundigt eller kan man nøjes med at skimme emner der er "lette og som man halvt forstår"?

2. Gode råd hvordan man kan læse på det emne man har trukket om bedst muligt i løbet af de 24 timer (altså udnytter tiden bedst)? Og evt nogle metoder til hvordan man bedst muligt kan huske det man skal snakke om? (vores lære er meget streng i forhold til at kigge ned på sit forberedelses papir og læse op mm.)

3. Nogen der har erfaringer med denne eksamens form, som kan fortælle lidt om hvad der kan gå galt/hvad man skal være opmærksom/ på under selve eksamen? med hensyn til lære, censor og være måde.

4. Hvordan kan et bilag se ud? og får man tid til forberedelse af bilaget?   

5. Nogle der ligger inde med nogle gode hjemmesider, opgaver, noter, tidligere eksempler på eksamener eller noget i mener kunne gavne?

Hilsen Melissa Andersen, 1.s


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2011 af peter lind

Du bør læse stoffet grundig i hvert fald første gang. Hør dig selv i stoffet eller få en anden til at optræde som eksaminator. En senere gennemgang kan godt være mere overfladisk, Prøv at tænke på hvad det drejer sig om og vurder om du kan huske det. Kan du ikke det må du læse det op.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2011 af sands (Slettet)

jeg skal til den samme eksamen. Jeg læser grundigt op, og sørger for at stoffet bliver så overskueligt som overhovedet muligt, i mit tilfælde laver jeg små dispostioner, da det er lettere for mig at finde styr på, og samtidig gav det mig et 10 tal i 9. klasse, hvilket jeg ikke tror jeg har fået, hvis jeg ikke havde lavet dispositioner.

Tænk på at jo mere du læser op nu, jo mindre sidder du med i de sidste 24 timer.


Skriv et svar til: Fysik eksamen C niveau 2011 24 timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.