Matematik
Matematik HHX A 23.5
Hej
Jeg har som mange andre været oppe i skriftligt matematik A på HHX.
Det gik fint nok med opgaverne i prøven med hjælpemidler indtil jeg stødte på opgave 5.
5 - a var let nok, men 5 - b havde jeg lidt problemer med, og endte med et simpelt gæt.
ville lige høre om der er nogle af jer som har lavet den og hvordan ?
Svar #1
23. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)
I 5 b) (med hjælpemidler) skal man beregne
-4∫8 (f(x) + k) dx = -4∫8 f(x) dx + -4∫8 k dx = -4∫8 f(x) + 12k = 52 + 12k
Man skal altså løse ligningen 52 + 12k = 112
Opgavesættet kan findes her http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF11/110523%20hhx111MATA23052011CAF7.ashx
Skriv et svar til: Matematik HHX A 23.5
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
