Matematik

TP

23. maj 2011 af busterlarsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Hvordan er det jeg hurtigst muligt udregner en funktions toppunkt på lommeregneren?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2011 af Duffy

Sæt f '(x) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

 Har din lommeregner ikke en funktion der hedder fmax?
Det er hurtigere end hele differentationsbesværet, hvis det KUN er toppunkt man skal finde.


Svar #3
23. maj 2011 af busterlarsen (Slettet)

hvor finder jeg fmax henne?


Svar #4
23. maj 2011 af busterlarsen (Slettet)

hvis jeg sætter funktionen lig nul. finder jeg vel kun de to nulpunkter?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

 hvilken lommeregner har du?

Så skriver jeg bare f.eks. fMax(-3x^2,x). Hvis du har en Texas lommeregner vil jeg gætte på at det er samme fremgangsmåde.


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. maj 2011 af Krabasken (Slettet)

Det var f ', du skulle sætte = 0


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. maj 2011 af Duffy

#4: Sæt f '(x) = 0

Vågn nu op Buster Larsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skriv et svar til: TP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.