Kemi
redoxreaktion
24. maj 2011 af
yakwak (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
<p class="MsoNormal" style="line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US"> Hej kan nogen fortælle mig om den her er afstemt rigtigt ? </o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US">(oxidation) : Zn(s) <span lang="EN-US" style="font-family:Wingdings;mso-ascii-font-family:"Times New Roman";
mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US;mso-char-type:symbol;mso-symbol-font-family:
Wingdings">à<span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";color:#121F35;mso-ansi-language:
EN-US"> Zn2+(aq) + 2e-</o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US">(reduktion): Cu2+ + 2e- <span lang="EN-US" style="font-family:Wingdings;mso-ascii-font-family:
"Times New Roman";mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:
"Times New Roman";color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US;mso-char-type:symbol;
mso-symbol-font-family:Wingdings"><span style="mso-char-type:symbol;mso-symbol-font-family:
Wingdings">à<span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US"> Cu(s)</o:p>
<p class="MsoNormal" style="line-height:150%;mso-pagination:none;mso-layout-grid-align:
none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US">(redoxreaktion): Zn + Cu2+ <span lang="EN-US" style="font-family:Wingdings;mso-ascii-font-family:"Times New Roman";
mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman";
color:#121F35;mso-ansi-language:EN-US;mso-char-type:symbol;mso-symbol-font-family:
Wingdings">à<span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman";color:#121F35;mso-ansi-language:
EN-US"> Zn2+ + Cu</o:p>
Skriv et svar til: redoxreaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
