Dansk

Skriftlig dansk eksamen 25/05-11

25. maj 2011 af Emil-SG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen! Jeg var oppe til dansk skriftlig i dag, og jeg synes selv det gik ret godt. Siden jeg kom hjem har jeg fået et par stykker til at læse den og har af dem fået en masse kritik. De siger, at jeg ikke har fulgt problemformuleringen særlig godt. Jeg smider derfor min opgave ind her, og håber på, at nogle af jer med ekspertise i dansk stile vil tage et hurtigt kig på den, og se om der er noget om snakken. Jeg ved godt der ikke er noget at gøre ved det, hvis der er noget om snakken, er blot interesseret i at vide det nu :)

Link til opgaveteksten er i selve dokumentet!

På forhånd tak for hjælpen!
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2011 af Mary2002 (Slettet)

Hej, jeg ved godt at jeg ikke kan, forstå dansk på a niveau, men jeg har læst din stil, og jeg synes at den er rigtig god, men måske skulle du have flere overvejelser med (tror jeg).

Jeg kan ikke sige til dig hvad der er rigtig og hvad er forkert, fordi jeg er slet ikke op på det niveau, det først om ca. 2 år, men din stil er god du har en masse eksempler osv. tror du får en god karakter.

Held&lykke og tillykke så det slut med skriftlig dansk:) en lettelse ik ;)


Svar #2
25. maj 2011 af Emil-SG (Slettet)

Tak for svaret Mary2002! Du har sikkert ret i det med overvejelser, det var en af kritikpunkterne. Har smidt den her op, for at se om der er nogen, der kan give mig et svar på, om det står meget galt til, eller mindre galt til :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2011 af Mary2002 (Slettet)

hehe, når man skriver et essay, så skal der selfølgelig være overvejelser,beskrivelser og reflektioner, men jeg synes at du har lavet det rigtig flot :)

Det kan godt trække ned hvis man ikke har opfyldt kravene, men der er ingen tvivl om dit danske sprog, det er flydende og så der mange fagudtryk. Sådan ser jeg det fra mit synspunkt, det kan være at censor tænker anderledes og så er censor også strammere end din lærer, da censor får over 400 stile, og så bliver han/hun træt.

Men jeg ønsker dig held og lykke håber du får gode karakter da det betyder noget for dit snit og bevis. især hvis du vil videreuddanne dig ;)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. maj 2011 af JJ-cool (Slettet)

censorerne - der er to, får hver kun mellem 100 og 200 stile på STX. Afgørende for essayet er, at det er afsøgende og undersøgende og ikke blot er en fremlæggelse af sandheder


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2012 af Umulsus (Slettet)

Hvad fik du egentlig for din opgave? Det fik du ikke skrevet?


Skriv et svar til: Skriftlig dansk eksamen 25/05-11

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.