Matematik

Er det korrekt

28. maj 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Nielsen skal male en stue som er ca. 5 m lang, 4,6 m bred og 3 m høj.

a Hvor mange m2 væg skal han ialt male, når døre og vinduer tilsammen er 6,2 m2 ?

b beregn loftets areal.

a 51,4m^2

b 23m^2

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Avæg = 2*h*b + 2*h*l - 6,2 = 2*3*4,6 + 2*5*3 - 6,2 = 51,4

Aloft = Agulv = b*l = 4,6 * 5 = 23


Skriv et svar til: Er det korrekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.