Matematik

Ton = kg?

29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Hvis man har 2,004 ton' hvor meget er det så i kg? 

Og hvordan regner man hl? til liter og omvendt?

- Tak på forhånd. (: 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2011 af mathon

                          1 ton = 1000 kg

                           1 hL = 100 L

                           1 L = 0,01 hL


Svar #2
29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Tak  (-:


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2011 af Pettson

Du skal simpelthen lære at bruge en formelsamling!

EMU : Danmarks undervisningsportal er der et område for elever i grundskolen. Hvis du derefter vælger 7.-10. klasse og Matematik, kommer du til denne side. I nederste højre hjørne klikker du på Formelsamling, så kommer du til den formelsamling, der er beregnet til brug ved folkeskolens afsluttende prøver i matamatik.
Sidste kapitel bærer overskriften Måleenheder (i den nuværende 2010-udgave er det fra side 82 (83/87)).
Her og på de følgende sider kan du se omregninger af længde-, areal-, rumfangs- og vægtenheder.

Væn dig til at bruge formelsamlingen i det daglige arbejde, så er du allerede i træning, når du går til eksamen.


Svar #4
29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Tak, tror jeg nok i;'

- Bare det problem og grunden til jeg ikke bruger det er at mit internet ikke kan åbne siden. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. maj 2011 af enlalleflab (Slettet)

Flyt komma 3 trin til højre har du tal i kg.

2,004 ton = 2004,00 kg.


Svar #6
29. maj 2011 af xxxBANGxBANGxGUNSxGOxBANGxxx (Slettet)

 Tak, det var en meget stor hjælp!!:D 


Skriv et svar til: Ton = kg?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.