Engelsk

Margeret Pole. Rettelse af Engelsk Tekst samt "finere" sprog....

23. maj 2005 af Malfoy (Slettet)
Hej...
Engelsk er ikke min stærke side så jeg vil hører om der er nogle der gider at se denne lille bid tekst igennem.
Og finde synonymer for nogle ord og skrive teksten på en anden måde men det skal stadig give den samme mening...
Spørg ikkek hvorfor alting har gode grunde....
Jeg håber i vil gøre det her komemr teksten:

Margeret Pole

Margeret Pole countess of Salisbury died also at the Tower. Because King Henry did not like her. There was no other reason. On the morning of her execution the 70 years old woman cried to her executioner “Why do you want to execute me?”

He could not give an answer, so she ran from him. He followed her, and tried to cut of her head. When he caught her, he hit her five times with his axe. Her head came off only the 5. time.

ps. Når jeg mener finere mener jeg det fordi så at det kan komme til at ligen så meget det engelske sprog som muligt.....
Håber der er nogle der goder at hjælpe...

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

Margeret Pole, countess of Salisbury, died at the Tower aswell. The reason for this was simply because King Henry did not like her. No other explanation can be found.
On the morning of her execution, the 70 years old woman cried to her executioner “Why do you want to execute me?”

He could not give her an answer, so she ran away. He followed her, and tried to cut off her head. He had to try this with an axe five times, before her head (finally?) fell off.


Sådan ville jeg skrive det :)

Svar #2
23. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Okai det lyder da også meget godt tak skal du have ;D

Svar #3
23. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

Er der andre der kan se nogle fejl er i velkommen til at sige det eller i må også gerne give jeres bud på hvordan i vil skrive det det vil være herligt....

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2005 af natgizzer (Slettet)

Margeret Pole, countess of Salisbury, also died at the Tower. This was exclusively due to the simple fact that King Henry did not like her.

On the morning of her execution, the seventy year old woman cried to her executioner “Why do you want to execute me?”

As he could not provide her with an answer, she ran away. The executioner ran after her, and simultaneously tried to cut off her head. He had to make several attemps with his axe before her head finally fell off.





Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2005 af natgizzer (Slettet)

rettelse til ovenstående:

lyder bedre med hvad du selv havde skrevet i din sidste sætning:

...before her head finally CAME off.

Småsov mens jeg skrev.

Håber at det hjalp.

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2005 af Fingersen (Slettet)

lige nogle små rettelser til 4#

seventy year old = seventy-year-old

cried = cried out/exclaimed


Svar #7
26. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

#4 + #6

Hej med jer...
Tak fordi i har har rettet det for mig, eller rettere sagt TUSIND TAK fordi i har reddet mit liv. :D

I må have det godt :D

Malfoy

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. maj 2005 af natgizzer (Slettet)

Det var da så lidt, Malfoy ;)

Svar #9
26. maj 2005 af Malfoy (Slettet)

:D

Brugbart svar (0)

Svar #10
26. maj 2005 af Kropotkin (Slettet)

Margeret Pole

The Countess of Salisbury, Margeret Pole, also died at the Tower (of London). This was solely due to the fact that King Henry disliked her. There were no other reasons. On the morning of her execution the seventy-year-old woman cried out to her executioner, “Why do you wish to execute me?”
When he could not produce an answer, she ran away. He chased her, and tried to cut off her head. When he finally caught her, he struck her five times with his axe, and after the fifth blow her head had come off.

Done...#errors=0 (except perhaps a comma here and there). Jah Bless

Skriv et svar til: Margeret Pole. Rettelse af Engelsk Tekst samt "finere" sprog....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.