Matematik

konstruer

30. maj 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 konstruer et parallelogram ABCD, hvor :   < A = 55, AB = 8 cm og AD = 5 cm                                                                                       Mål og beregn parallelogrammets areal.

håber i vil hjælpe mig

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. maj 2011 af mathon

                         h ≈ 4,1

                         g = 8

                         A = h·g


Svar #2
30. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 hvordan kan højden væer 4,1 hos mig er den 3,5


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. maj 2011 af mathon

                    ...er din konstruktion rigtig?        (55º)


Svar #4
30. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 ja,   højden er 3,5 

g = 8 cm

så    A = 8·3,5     = 28

er det rigtigt lavet


Skriv et svar til: konstruer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.