Fysik

Projekt

04. juni 2011 af Bladlus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælper min veninde med en fysikprojekt hvilket dækker forskellige områder inden for fysikken. Dog er der nogle ting vi ikke helt kan få rede på:

Hvad er sammenhængen mellem en lydbølge og dens udbredelseshastighed?

Redegør for hvordan man omsætter et arbejde til mekanisk energi?

Vi har virkelig brug for hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Udbredelseshastigheden for en bølge er givet ved

v = f*λ , hvor f er frekvensen og λ er bølgelængden .


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2011 af Studieguruen (Slettet)

Den samlede krafts arbejde findes ved A = F*s , hvor F er den resulterende kraft og s er strækningen.

Den samlede krafts arbejde på et legeme er givet ved

A = ΔEkin , hvor ΔEkin er tilvæksten i legemets kinetiske energi.


Skriv et svar til: Projekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.