Matematik

udregn

08. juni 2011 af clej61 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej så er den gal igen   er der en der kan hjælpe mig

45skal divideres med 22

det er blandet tal


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2011 af cul8r (Slettet)

Er du sikker på, at det skal se sådan ud?


Svar #2
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

det er blandet tal


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2011 af cul8r (Slettet)

nåårh så 5-6 er en brøk?


Svar #4
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. juni 2011 af DMUS (Slettet)

start med at omskriv dit blandet tal til en brøk... og så brug at du dividerer to brøker med hinanden ved at gange med den omvendte brøk, plejer at være lettere.. :)


Svar #6
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #7
08. juni 2011 af AskTheAfghan


Svar #8
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

hvor får du de 2916 fra


Svar #9
08. juni 2011 af clej61 (Slettet)

men I skal ha tusind tak for hjælpen og det er virkelig en stor hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. juni 2011 af AskTheAfghan

#8


Brugbart svar (0)

Svar #11
08. juni 2011 af mathon

      45/6  = 4/1 + 5/6  =  24/6 + 5/6  = 24+5/6  = 29/6


Brugbart svar (0)

Svar #12
08. juni 2011 af SuneChr

Generelt gælder, for    a < b  ∧  c < d   ∧  (A, B, a, b, c, d) ∈ N

 ( Aa/b ) / ( Bc/d )    =   ( (A·b + a)·d) / ((B·d + c)·b )    


Skriv et svar til: udregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.