Matematik

ligning

08. juni 2011 af clej61 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

X = 3x-5

X= -6x+13


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juni 2011 af mathon

    x = 3x - 5

   0 = 2x - 5

   2x = 5

   x = (5/2) = 2,5


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juni 2011 af Rasmus5746 (Slettet)

x = -6x +13

6x + x = 13

7x = 13

x = 13/7


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.