Matematik

Bevis for formlerne SinA = a/c og CosA = b/c i en retvinklet trekant ??

09. juni 2011 af Anas1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Er der nogen der kan forklare mig beviset for SinA = a/c og CosA = b/c i en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2011 af AskTheAfghan

Tjek [LINK]


Svar #2
09. juni 2011 af Anas1992 (Slettet)

 forstår det stadig ikke... :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2011 af AskTheAfghan

I hvilket punkt forstår du ikke?


Svar #4
09. juni 2011 af Anas1992 (Slettet)

 forstår det nu!! det er bare ensviklede trekanter jo... nåååår... tak for hjælpen! :-D

kan du egentlig sige mig hvad min lærer mener når hun bare skriver

"tanv"

altså hun vil ha' jeg skal definere tanv ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2011 af AskTheAfghan

#4

    tanv er det samme som tan(v) , hvor v er en vinkel. Du kan selv se på linket, hvordan tan(θ) er defineret.


Skriv et svar til: Bevis for formlerne SinA = a/c og CosA = b/c i en retvinklet trekant ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.