Matematik

Differentialregning - HJÆLP

10. juni 2011 af sof02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg har to eksamensspørgsmål, som jeg sidder og basker med. Har problemer med at skelne, hvad jeg skal gøre i de sidste spørgsmål i hvert spørgsmål i forhold til hinanden. Så her er mit spørgsmål: Hvad skal jeg gøre i spørgsmål 1)  i forhold til spørgsmål 2) ?? Gerne komme med et eks. med dispostioner :)

Tak på forhånd

1) Differentialregning
- Redegør for definitionen af tangent med udgangspunkt i sekanthældningen.
- Redegør for regneregler for differentiering.
 

2) Differentialregning
- Redegør for definitionen af tangent med udgangspunkt i sekanthældningen.
- Redegør for regneregler for differentiering af simple funktioner

Havde selv tænkt under - Redegør for definitionen af tangent med udgangspunkt i sekanthældningen - at lave en bevisførelse hvor jeg udleder differentialkvotienten for funktionen f(x)=x2


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2011 af AskTheAfghan

Eksempel

1a & 2a                      as = Δy/Δx

1b.                             tjek   [LINK]

2b.                             Samme som 1b.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2011 af mathon

jeg udleder differentialkvotienten for funktionen f(x) = x2

se


Svar #3
10. juni 2011 af sof02 (Slettet)

mange tak :)


Skriv et svar til: Differentialregning - HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.