Matematik

bevis at vektor a * a = a^2

15. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan er det nu vi beviser at vektor a prikket med vektor a er vektor a2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2011 af AMelev

Det er bare en skrivemåde, men du kan via koordinaterne vise, at det er |a|2


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2011 af Duffy

Det er det pr. definition.


Svar #3
15. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

#1 vil du uddybe? 

#2 okay


Svar #4
15. juni 2011 af hjæææælp (Slettet)

højre side: √a = √a12+a22 <=> a2 = a12 + a22

er ovenstående ok?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. juni 2011 af AMelev

Der mangler () om det, der skal tages kvadrtrod af, men ellers ok.


Skriv et svar til: bevis at vektor a * a = a^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.