Matematik

skæring mellem 2 linjer

15. juni 2011 af denolle (Slettet)

Hvorfor er det, at vi bare kan sætte funktionsforskrifterne lig med hinanden, når vi skal beregne skæringspunktet mellem funktionerne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2011 af mathon

            fordi skæringspunktets koordinater er identiske,
            så bl.a.

                                              a1x + b1 = y = a2x + b2

hvoraf
                                              a1x + b1 = a2x + b2


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2011 af Euroman28

Er du bekendte med 2 ligninger med ubekendte??

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: skæring mellem 2 linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.