Matematik

hvorfor er cos(v+90)=-sin(v)

16. juni 2011 af hjæææælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

og sin(v+90)=cos(v) 

???? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. juni 2011 af AskTheAfghan

Det hjælper, hvis du kigger på enhedscirklen...

cos(45) = sin(45)    ⇔    cos(45 + v) = sin(45 - v)   ..

cos(90) = sin(0)    ⇔    cos(90 + v) = sin(0 - v)    ⇔    cos(90 + v) = sin(-v)    ⇔    cos(90 + v) = -sin(v)

sin(90) = cos(0)    ⇔    sin(90 + v) = cos(0 + v)    ⇔   sin(90 + v) = cos(v)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. juni 2011 af AMelev

Se vedhæftede


Skriv et svar til: hvorfor er cos(v+90)=-sin(v)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.