Generelt

bestået eller ikke bestået fag

18. juni 2011 af kyrie eleison (Slettet) - Niveau: A-niveau

 hej, jeg har fået 7 og 7 i mundtlig og skriftlig matematik som årskarakter.

men jeg har fået 02 i mundtlig og 00 i skriftlig eksame-karakter.

jeg vill gerne vide hvad jeg kan bruge alt dette til.

har jeg bestået matematik eller ikke?

er mit snit i mat = 7+7+2+0/4 eller hvordan er mit endelige snit.

og hvis der er andet der er galt når nu jeg fik et 00, så vil jeg gerne lige høre det.


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. juni 2011 af 215 (Slettet)

 7+7+2+0 =16/4 =4
du er bestået..

Jeg følger mig dog tvunget til at pointere, at dit profilbilled har den forkerte hue på :P


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

#0

Du er bestået.

#1

Forkert hue?


Brugbart svar (2)

Svar #3
18. juni 2011 af Albooz (Slettet)

 du er meget heldig din svans.

i virkeligheden skulle du slet ikke have bestået dine årskarakterer, nu hvor du har fået 00 til eksamen.. 


Svar #4
18. juni 2011 af kyrie eleison (Slettet)

 lol tak, var lige blevet bange for om jeg var dumpet matematik.

et andet spørgsmål em det endelige snit:

når de regner mit endelige snit ud, bruger de så min gennemsnitlige karakter i hvert fag? eller tar de alle tal de kan komme i nærheden af?


Svar #5
18. juni 2011 af kyrie eleison (Slettet)

 til svar3

lyder som om der en der er tøsesur over selv at være dumpet?


Brugbart svar (2)

Svar #6
18. juni 2011 af 215 (Slettet)

årskarakter samt eksamenskarakter udgør dit samlet gennemsnit, hvilket skal være over 2,0 for at være bestået..
der selvfølgelige vægtninger som også medregnen inden beregning af gennemsnit..


Brugbart svar (2)

Svar #7
28. juni 2011 af Medgic (Slettet)

Skal man bare ikke have et bestået karakter til eksamen, før man har bestået faget?


Brugbart svar (2)

Svar #8
28. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Nej. Du skal have bestået faget samlet set i års- og eksamenskarakterer.


Brugbart svar (2)

Svar #9
28. juni 2011 af Medgic (Slettet)

Hvis uddannelsestedet kræver faget bestået med 02, så er der ingen grund til at tælle samlet års- eksamenskarakter for den pågældende fag.


Brugbart svar (2)

Svar #10
28. juni 2011 af 215 (Slettet)

 Jo. da det er samlet der angiver om faget er bestået eller ej..


Brugbart svar (2)

Svar #11
28. juni 2011 af Medgic (Slettet)

Læs #9


Brugbart svar (2)

Svar #12
28. juni 2011 af 215 (Slettet)

 For at bestå et fag skal både gennemsnittet af ÅRS og eksamen karakter være over 02.. 

Altså hvad hvis du får 7 + 4 i års men -3 og -3  eksamen

5/4 =1,25 ikke bestået..   

men du kan dog bestå hvis du får

7 i års både mdt. og skr.  men 00 i eksamen mdt. skr.

14/4 = 3,5


Brugbart svar (2)

Svar #13
28. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

#11

Øh, hva snakker du om?

Forestil dig at du får 00 i årskarakter mdt. og 02 i årskarakter i skriftligt i dansk. Nu går du til eksamen og får 02 mundtligt og 02 skriftligt. Dit gennemsnit i faget dansk er derfor: 02+00+02+02 / 4 = 6/4 = 1,5

1,5 < 2 , og du har derfor dumpet dansk.


Brugbart svar (2)

Svar #14
28. juni 2011 af Medgic (Slettet)

Det jeg mente var, at hvis uddannelsestedet kræver faget bestået med KARAKTER på over 02 og ikke GENNEMSNIT på 2.0 på det pågældende fag, så er der ingen grund til at regne snittet ud?


Brugbart svar (2)

Svar #15
28. juni 2011 af 215 (Slettet)

 hvor beder et uddannelsested karakteren 02 og ikke gennemsnittet 2 ?


Brugbart svar (2)

Svar #16
28. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Faget er jo netop ikke bestået, hvis gennemsnittet af karaktererne ikke er bestået. Det du mener er altså, at en uddannelse skulle skrive noget a la "Vi er ligeglade med hvilken slags karakter det er, bare du har fået 02 i én af de 4 du måske har fået i faget"..?


Brugbart svar (2)

Svar #17
28. juni 2011 af Medgic (Slettet)

På de forskellige uddannelser har man jo specifikke adgangkrav. Kan tage udgangspunkt i bioanalytiker uddannelsen, hvor deres specifikke adgangskrav er at bestå Kemi C og Mat C. På deres hjemmeside står der at Mat og Kemi C skal bestås med karakteren 02. Og der står intet noget om have bestået snittet med 2.0 på mat eller på Kemi 


Brugbart svar (2)

Svar #18
28. juni 2011 af 215 (Slettet)

 Når de mener bestået med 02, mener de samlet bestået.. Da den minimumme beståede karakter er 02, er det minimum.. altså er det gennemsnittet.. og som ''Dulugtergrimt'' siger..   ingen der vil skrive det på den måde..


Brugbart svar (2)

Svar #19
29. juni 2011 af Medgic (Slettet)

Hvad så hvis man skal supplere Kemi på C, da man aldrig har haft Kemi før? Hvordan skal man så regne snittet ud på dette fag?? I dette tilfælde har man jo ingen årskarakter, men kun eksamen?


Brugbart svar (2)

Svar #20
29. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Nej, men så er din eksamenskarakter den der er udslagsgivende. Sådan er det altså bygget op...


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.