Fysik

Fysik

18. juni 2011 af N123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa :)

Er der nogen det kan hjælpe mig med at besvare dette spørgsmål:

Omsætning mellem varmefylde


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. juni 2011 af mathon

varmelære

                                                                        ΔE = m·c·ΔT

ΔE: energiændring, [ΔE] = kJ
m  : masse, [m] = kg
c   : specifik varmekapacitet = varmefylde, [c] = kJ/(kg·K)
ΔT : temperaturændring, [ T ] = K
 


Svar #2
18. juni 2011 af N123 (Slettet)

Mange tak :)


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.