Matematik

den 3 rod på lommeregner hjælp

19. juni 2011 af natasjah (Slettet)

 hej

hvordan tager man den 3 rod på lommeregneren Ti-89 Titanium ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2011 af peter lind

Jeg kender ikke din lommeregner; men på min meget simplere eksemplar af slagsen er der en tast der hedder xy. brug enten denne med y = 1/3 eller den inverse til samme med y = 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2011 af AskTheAfghan

n√(ax)    =    a(x/n)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2011 af mathon

     blot
                                   <tast>
                    3√(a)  =  a^(1/3)


Svar #4
19. juni 2011 af natasjah (Slettet)

 Mange tak for hjælpen allesammen. 


Skriv et svar til: den 3 rod på lommeregner hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.