Matematik

Matematik Eksamen 2011 idag

11. august 2011 af -charlotte- (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg var til matematik B eksamen idag, på GSK
rre var jeg ude for den klassiske; computeren gik ned og alle data var tabt en time før aflevering.
Derfor vil det betyde rigtig meget, hvis nogen ville oploade deres svar - så jeg kan se om jeg er helt galt på den !

Mange hilsner


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2011 af Wolfgang9 (Slettet)

 Hej Charlotte,

Du har vel ikke et eksamenssæt liggende eller finde et link, så vi andre evt. kan hjælpe? 


Svar #2
11. august 2011 af -charlotte- (Slettet)

dem jeg er mest i tvivl om:

1. Reducer udtrykket: a2+b2-a(a+b)

5. En funktion er bestemt ved: f(x)=2x3+4ln x
Bestem f ' (x)
 


Svar #3
11. august 2011 af -charlotte- (Slettet)

Og et spørgsmål mere: Hvor mange points kræver det at få 02 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. august 2011 af Megatron1 (Slettet)

 1. a^2+b^2-a(a+b)
a^2 + b^2 - a^2-ab
b^2-ab

2. f(x)=2x^3 + 4*ln(x)

f'(x)=2*3x^2 + 4* 1/x

reducer selv.


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

           facit i dine opgaver

1)       b2 - ab

2)       f '(x) = 6x2 + (4/x) 

                                                  .. som skrevet i #4


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. august 2011 af Krabasken (Slettet)

1. kan yderligere "reduceres" til

b(b-a)


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. august 2011 af volcom1

 Det kræver 50% korrekt besvarelse for at få 02


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. august 2011 af volcom1

 Jeg kan se jeg var lidt for hurtig.

I følge Politiken kræver det ikke mere end 34% at bestå matematik

http://politiken.dk/uddannelse/ECE1358980/gymnasier-slaekker-paa-kravene-i-matematik/


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. august 2011 af allan_sim

Politiken er godt nok ikke specielt hurtige der. Det blev ændret med virkning fra sommer 2010...


Skriv et svar til: Matematik Eksamen 2011 idag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.