Matematik

brøk

12. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

((2,1)/10) - (3,22)/8

er der nogen der lige hurtigt kan løse den med mellemregninger tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. august 2011 af SuneChr

Uden brug af lommeregner:

2,1/10                =           0,21

3,22/8             =        -  0,4025

Facit                           -  0,1925


Svar #2
13. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

faciten siger at det skal give -77/400 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#2

Hvilket jo er det samme som facit i #1.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. august 2011 af mathon

 

 ((2,1)/10) - (3,22)/8  =  21/100 - 322/800  =  21/100 - 161/400  =  84/400 - 161/400  = 84-161/400  =  -77/400 = -(77/400)


Svar #5
13. august 2011 af Kristina0 (Slettet)

tak . :)


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.