Matematik

Grafer..

16. august 2011 af Turkoc (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er lige begyndt på Hf-Kursus i sidste uge, jeg har allerede nu fået en aflevering for, men har rigtig svært ved at huske, hvordan det var jeg skulle find en forskrift for en funktion. Kunne jeg få hjælp til denne opgave, bliver jeg da rimelig glad! Tak (-:

Angiv forskriften for en funktion, hvis graf er en sinuskurve med amplitude 2, 'midterlinien' y = 3 og en svingningstid på 4.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

En sinussvingning har formen

f(t) = y0 + A·sin( 2·π·(t/T) + φ )

hvor

A er amplituden,

y0 er "midterlinien",

T er svingningstiden,

φ er en faseforskydning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2011 af SuneChr

  y  =  2·sin(π/2·x) + 3           for    0 ≤ x ≤ 4


Skriv et svar til: Grafer..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.