Matematik

hjælp!

21. august 2011 af PatrickGG (Slettet) - Niveau: B-niveau

3 * 0,33 = 0,99 ?? Passer det


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2011 af mathon

 

         ...hvordan kom du i gymnasiet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2011 af krt (Slettet)

haha


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2011 af Clickx (Slettet)

Du har ikke hørt om en lommeregner hvis du er så meget i tvivl?


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2011 af SuneChr

# 0 :     3·0,3  = 0,9      3·0,33 = 0,99     3·0,333  =  0,999    ..........   3·1/3 = 1


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.