Fysik

Hurtigt fysik spørgsmål: kWh til enheden W = J/s

22. august 2011 af hohodyret (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner jeg:

Omregn 32,4 kWh til enheden W = J/s


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2011 af SuneChr

Vi har        1 kWh  =  3,6·106 Ws  =  3,6·106 J

32,4 kWh er så dette, gange det sidste udtryk.  Det bliver J og ikke J/s.


Svar #2
22. august 2011 af hohodyret (Slettet)

så 32,4*3,6*10^6 = 116 640 000 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2011 af SuneChr

# 2  Ja.  Enheden  er så    J


Skriv et svar til: Hurtigt fysik spørgsmål: kWh til enheden W = J/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.