Matematik

omskriv til brøk

24. august 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 0,04 ? til brøk ?

 60 % ? til brøk ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2011 af Zalam (Slettet)

Kan du slet ikke regne nogle af dine opgaver selv?

Du har lavet 3-4 spørgsmål inden for 15min?

0,04 = 4/100 = 1/25

60% = 60/100 = 6/10


Svar #2
24. august 2011 af larak (Slettet)

 Tak for hjælpen ::D


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2011 af JegKanIkke (Slettet)

... 6/10=3/5


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2012 af lindaq (Slettet)

hjælp mig lige, please.. jeg kan ikk omskrive det til brøk:(
12 1/2%=
15 af 250 =


Skriv et svar til: omskriv til brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.