Kemi

haster

24. august 2011 af 8745 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne opgave;

Beregn basens koncentration, når 30 ml NaOH titreres med 17,6 ml 0,500 M H2SO4.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Præcis samme opgave som den du pt. har kørende. Fremgangsmåden er den samme.

Og lav passende overskrifter istedet for det der...


Svar #2
24. august 2011 af 8745 (Slettet)

Okey det vil jeg. Men det haster virkelig jeg skal aflevere min opgave inden 45 min :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. august 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Titreringsopgaver løses altid vha. følgende:

- Opstil reaktionsskema

- Beregn tilsat stofmængde af titrator

- Sammenlign reaktionsskema

- Beregn stofmængde af titrand

- Beregn koncentration af titrand


Svar #4
24. august 2011 af 8745 (Slettet)

Dulugtergrimt TUSIND tak for hjælpen!


Svar #5
24. august 2011 af 8745 (Slettet)

lige en sidste ting, hvordan sætter man to streger under et resultat og ikke hele sætningen som er skrevet i en ligningsfelt i word?


Svar #6
24. august 2011 af 8745 (Slettet)

dulugtergrimt hvad er molforholdet når reaktionen bliver

2NaOH + H2S04 = Na2SO4 + 2H2O


Svar #7
24. august 2011 af 8745 (Slettet)

okey kan dette resultat passe?

Beregn basens koncentration, når 30 ml NaOH titreres med 17,6 ml 0,500 M H2SO4.


2NaOH + H2S04=Na2 SO4 + 2H2 O
Molforholdet 2 1 1 2

Stofmængden af H2SO4
n=0,500M·0,0176l=0,0088mol
0,0088mol/2=0,0044mol NaOH
c=n/V
c=0,0044mol/0,030l=0,146667mol/L
 

????


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.