Matematik

Beregnes uden hjælpemidler :)

25. august 2011 af Mygle (Slettet)

En ret linie har hældningskoefficienten -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i punktet P(3,0).

Bestem en forskrift for den funktion f, der har denne rette linie som graf.

på forhånd tak :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2011 af ChemistryIsKey

 f(x)=ax+b

a = hældningskoefficient = -2

b= skæring med y-aksen = Det andet tal i parentesen P(3,0) = 0

Derfor er forskriften bare = f(x)=-2x


Svar #2
25. august 2011 af Mygle (Slettet)

 tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2011 af ChemistryIsKey

 Så lidt.. :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. august 2011 af SuneChr

Den rette linje må have ligningen:   y  =  - 2·x + 6


Svar #5
25. august 2011 af Mygle (Slettet)

 hva da? forklar tak :)


Skriv et svar til: Beregnes uden hjælpemidler :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.