Matematik

Bestemme koordinaterne til vinkelspidserne

25. august 2011 af Rikkeed (Slettet)

 Hej.

Jeg søger hjælp til følgende opgave.

I et retvinklet koordinatsystem er givet punktet A(8,5) og vektoren v = (2 over 4)

Firkant ABCD er bestem ved:

AB = v

BC = v + 2 * v^

vinkel A = vinkel C = 90deg

a. Bestem koordinaterne til vinkelspidserne B og C

Hvordan gør jeg dette??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

OB = OA + AB = OA + v , og

OC = OB + BC = OB + v + 2·v^

Her er OA og v kendt.


Svar #2
25. august 2011 af Rikkeed (Slettet)

 Tak for dit svar


Skriv et svar til: Bestemme koordinaterne til vinkelspidserne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.