Matematik

Toppunktet af parabel

29. august 2011 af Ukeeendt (Slettet) - Niveau: C-niveau

 En funktion f har forskriften


 f(x) = x2 + 4x + 2.

 

Bestem toppunktet for parablen.
Bestem rødderne for f

 

 

 

Nogle der vil være så søde at forklare mig hvordan man kan regne det ud, har prøvet og kan virkelig ikke komme frem til noget resultat..


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af mathon

                    a = 1
                    b = 4
                    c = 2

                    d = b2 - 4ac

                   T = (-(b/(2a)) ; -(d/(4a))
      


Skriv et svar til: Toppunktet af parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.