Matematik

isoler c + brøk regning

29. august 2011 af vinderjeg (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej med jer, jeg sidder her og prøver at lave et par opgaver, men kan simpelthen ikke finde ud af det, så håber i kan hjælpe.

isoler c:

1.           b*c = 1+c

2.          2(a-b/c) = a-b

3.          2(a-b/c) = a-b/c

saml på een brøkstreg:

1. 5/(-7) - 2/3+a


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af mathon

1.            bc = 1+c

               bc - c·1 = 1

               (b-1)c = 1

               c = 1/(b-1)


Svar #2
29. august 2011 af vinderjeg (Slettet)

#1

1.            bc = 1+c

               bc - c·1 = 1

               (b-1)c = 1 

               c = 1/(b-1)

jeg forstår ikke helt hvordan kan det blive til (b-1)c = 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man sætter den fælles faktor c uden for en parentes.


Svar #4
29. august 2011 af vinderjeg (Slettet)

hvorfor hedder det :       bc-c*1 = 1

jeg ville da mene at c-c er lig med 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der er tale om

(b·c) - (1·c)

produkterne beregnes før subtraktionen.


Svar #6
29. august 2011 af vinderjeg (Slettet)

nååeh ! :D

tak , men kan du evt hjælpe med de andre opgaver ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Formuler en anden opgave i en ny opgavetråd. Der er sikkert nogle, der kan hjælpe dig med den.


Svar #8
29. august 2011 af vinderjeg (Slettet)

oka :)


Skriv et svar til: isoler c + brøk regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.