Matematik

Jeg må være dum!

29. august 2011 af Binnar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nu prøver jeg for sidste gang!

Jeg skal finde forskriften for en linære funktion, og den hedder F(x) = ax + b

Jeg har fået oplyst at f(-1) = 2 og f(-5) = 6

Jeg har et par spørgsmål:

1) Hvad betyder det, når der står f(-1) = 2, skal jeg så ikke løse ligningen ?

2) Hvis jeg skal løse noget, hvordan gør jeg det så?

Jeg har ingen problemer med at løse opgaven, når jeg har tallene, men jeg er nødt til at vide, hvad det betyder, når der står f(-1) = 2 og f(-5) = 6 

Hvordan kommer jeg videre fra det trin? Jeg kender formlen til at udregne både a og b, men jeg ved ikke, hvordan jeg gør, når det står så akavet 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2011 af locatio (Slettet)

 Hvis det er gået op for dig, at du er dum, er du jo ikke helt dum ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2011 af Isomorphician

f(-1) = 2 er det samme som punktet med koordinaterne (-1, 2)


Svar #3
29. august 2011 af Binnar (Slettet)

TAK! Endeligt et brugbart svar!!


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2011 af locatio (Slettet)

 Det var så lidt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

I stedet for at starte en ny tråd med den samme opgave, skulle du have fortsat diskussionen i den oprindelige tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1059527 , hvor du allerede havde fået flere svar.


Skriv et svar til: Jeg må være dum!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.